4/08/2013

ARTE PURA

                                    AH HUOH.. huokaus, voiko mikään olla näin ihanaa ?



Tämä lausahdus seuraa lähes poikkeuksetta, kun olen vilauttanut Arte Puran katalogeja Bedmilin asiakkaille....Enkä ihmettele lainkaan..., ehkä meillä, Bedmilillä ja Arte Puralla on yhteiset ystävät:)





Oma ensikohtaamiseni tämän ihanan sarjan kanssa tapahtui jo muutamia vuosia sitten, -Rakas ystäväni, kollegani Piia oli ranskan messuilla ( johon en itse ole vielä päässyt koskaan lähtemään, onneksi on näitä ihania ihmisiä ympärillä, jotka tietävän makuni ja mieltymykseni...) ajautunut "pellavataivaaseen"ja laittoi sieltä heti kuvia minulle, ihailimme niitä yhdessä vielä pitkään messujen jälkeenkin, -heti oli selvää, että nuo pitäisi saada Bedmilin valikoimiin, mutta siinä kävi, kuten liian monen muunkin ihanuuden kohdalla, hektinen arki ja työ asiakkaiden suunnitelmien kanssa vei mennessään ja selvitystyö, mistä ja miten näitä saisi Suomeen jäi tekemättä.
 Muistin ja kuva-aarteiden kätköissä Arte Pura kuitenkin säilyi..., kunnes, sattumien kautta kohtasin messuilla edustajan, sovimme tapaamisen ihan toisen tuotemerkin puitteissa ja kuinkas ollakaan, myös hän oli menettänyt sydämensä Arte Puralle Pariisissa ja tehnyt selvitystyön, hän oli nyt Suomen edustaja myös tälle tuotemerkille.

Siitä alkoi yhteistyö ja opiskelu, paneutuminen Arte Puran saloihin. Tuija varoitteli hienovaraisesti, että tilaus sattaa tuntua hankalalta ja työläältäkin ja lupasi olla apuna ja tukena... en oikein ymmärtänyt, olinhan jo lähes 15 vuotta tehnyt tilauksia Bedmiliin... ?




Värikartta on upea ja kattava, kuin omasta sielunmaisemastani, ei kuitenkaan liian iso, ei ns turhia värejä. Tuotteita on sopivasti  -Verhot, Makuuhuone, Kattaus ja Kylpyhuone. Malleja on muutamia/ tuote, somisteita ja pitsejä toista kymmentä...  lisäksi on astiat, kynttilät ja vaatteet... ??




Pikkuhiljaa aloin ymmärtää Tuijan varoittelut, kuvastoa selaillessani olen tottunut valitsemaan ja merkitsemään " tuon tuon tuon ja tuon...", mutta nyt oli jokaisen "tuon" kohdalla valittava väri, tehoste/koriste vai ihan plain... ja kun kaikki ovat superkauniita, miten osata valita ne kauneimmat... ?
Lopulta totesin, että tilaanpa mitä vaan, niin kaunista tulee ja sen jälkeen olikin helpompi hengittää;)
Kun vihdoin sain tilauksen eteenpäin ja kuulin Tuijalta, että olin tehnyt hienon ja kattavan läpileikkauksen tuotteista, oli huojentunut olo, nyt saisin vain odottaa valmiita tuotteita saapuvaksi.




Tämä "kauan" odotettu lähetys on meillä vihdoin tällä viikolla ja torstaina saan toivottavasti Sipoon Bedmiliin ( Iso kylätie 7 ) joukon pellavahenkisiä naisia skoolaamaan lasillisen tälle uudelle ja ihanalle Arte Puralle.

Torstaina 11.4. klo 18-20 Bedmilissä on edustaja kertomassa Arte Puran historiasta ja matkasta maineeseen, Gift Gourmet ja sieltä Minna ovat luvanneet tulla vaahtokarkkien kanssa ja ehkäpä saamme jo messuilta tilaamani ihanat Belgialaiset suklaatkin myyntiin Sipooseen.

Jos kalenterissasi on tilaa:

Tervetuloa kohottamaan malja pellavalle, luomulle, ystävyydelle, kauneudelle.... keväälle!!!

Ilmoitathan tulostasi, puoti on pieni ja sinne mahtuu todella rajallinen määrä kerrallaan. Jos kysyntää riittää ja paikat täyttyvät, lupaamme kohottaa kuohuvaisen maljan pian teidän kanssanne, jotka ette nyt mahtuneet mukaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jännää ja mukavaa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti